NL   FR   EN
Woningbouw
Glasbouw Miraxvit, sinds 1946 dé referentie van het Waasland, is een afdeling van Polypane Glasindustrie NV. Het activiteitsveld van deze bedrijfseenheid bestaat in de uitvoering van glasplaatsingen voor nieuwbouw en renovatie. Om dit doel te bereiken maakt Miraxvit gebruik van gespecialiseerde plaatsingsteams die in de mogelijkheid zijn flexibel in te spelen op de behoeften van de klant, ongeacht de moeilijkheidsgraad van het werk. Het specifiek bedrijfsgebouw te Sint-Niklaas en de uitrusting van goed georganiseerde teams van medewerkers, stelt ons in de mogelijkheid U als eindgebruiker met de juiste glasproducten en plaatsingsdisciplines te bedienen.

Buitentoepassing:
Alle types isolerende beglazingen worden geproduceerd door Polypane Glasindustrie NV.

Binnentoepassing:
Bij de vormgeving van het interieur is het gebruik van glas een belangrijke speler. Door de vele toepassingen en mogelijkheden kan op iedere plaats in de woning glas gebruikt worden. In onze showroom kan U de veelzijdige glastoepassingen bekijken.

Diensten:
Miraxvit verzorgt zowel levering, plaatsing als herstelling van de gewenste beglazing. Ook als doe-het-zelver kan U terecht.