Glasbouw Miraxvit, dat is meer dan 75 jaar ervaring.

Glasbouw Miraxvit, afdeling van Polypane Glasindustrie NV, is reeds 75 jaar de referentie als het gaat over glasplaatsing in al zijn verschillende aspecten voor zowel particulier als professioneel. Met onze gespecialiseerde plaatsingsteams zijn wij in de mogelijkheid flexibel in te spelen op de behoeften van de klant, ongeacht de moeilijkheidsgraad van het werk.

Met onze know-how die door de jaren heen werd opgebouwd gaan we geen uitdaging uit de weg.

Glaswerken zonder geheimen.

Bent u op zoek naar isolerende beglazing in nieuw raamwerk, zoekt u naar de geschikte interieurtoepassing, een vervanging of dringende herstelling? Al deze glaswerken hebben geen geheimen voor ons.

Ons bedrijfsgebouw te Sint-Niklaas en de uitrusting van onze goed georganiseerde teams van medewerkers, stelt ons in de mogelijkheid u als eindgebruiker met de juiste glasproducten en plaatsingsdisciplines te bedienen.

Onze medewerkers helpen u graag verder vanaf het eerste contact tot de oplevering der werken. Op elk moment zijn zij het aanspreekpunt tijdens jouw (ver)bouwwerken.

Ons stappenplan voor jouw glas op maat project!

1.

Adviseren

Een bezoek aan onze showroom, een telefoon of mailtje? Vanaf het eerste moment zal een medewerker van Miraxvit u verder helpen met de nodige kennis van zaken binnen jouw project of herstellingswerk. Hieruit volgt een eerste offerte en adviseren we jullie graag verder.

2.

Voorbereiding

Na akkoord op onze offerte starten we het proces van uitvoering op. Er volgt een opmeting waarbij de nieuwste technologieën worden gebruikt om de juiste maten te bepalen, we maken de nodige uitvoeringstekeningen op en overleggen alles nog eens met de klanten.

3.

Realiseren

Na de voorbereiding maken we de nodige afspraken om de werken te komen uitvoeren. Met alle voorzichtigheid zullen onze mensen de werken aanvatten en uw project tot leven laten komen.

4.

Service na verkoop

Glas is een gevoelig product en Miraxvit is gevoelig voor problemen. Hoe groot of klein het probleem ook mag zijn, onze service na verkoop staat klaar om jullie onmiddellijk te helpen waar nodig.