Projectbouw

De hedendaagse architectuur maakt meer en meer gebruik van glas bij het ontwerp van projecten. Glasbouw Miraxvit is uw partner voor alle mogelijke toepassingen van glas in gebouwen: glas in klassiek raamwerk, gordijngevels, structurele gevels, en daken. Vloerbeglazing, trappen, glazen wanden en deuren, balustrades,...

Vanwege de directe link met onze hoofdafdeling Polypane Glasindustrie is, in coördinatie met de behoeften van de werf, een nauwgezette opvolging van de productie van isolerende beglazingen mogelijk. Glasbouw Miraxvit neemt graag de volledige logistieke organisatie op zich van planning, levering en uitvoering.

Vakkundige plaatsing vormt de basis voor maximale levensduur van deze zo begeerde glasproducten. Glasbouw Miraxvit is uw uitgelezen partner voor de plaatsing van glaswerken in onder andere klassiek raamwerk, structurele gevels, koepels en U-vormig profielglas. Een team van gespecialiseerde medewerkers bespreekt graag met U de uitvoering van uw opdrachten, waarvoor wij door het Ministerie van Openbare werken zijn erkend in categorie D14-klasse 6.

Ons volledig aanbod