Woningbouw

Renovatie

Heel wat woningen beschikken nog over enkele beglazing of dubbel glas zonder specifieke coating die zorgt voor een hoog rendement. Nieuwe beglazing wil niet per direct zeggen dat u ook nieuw raamwerk dient te voorzien. In vele situaties kunnen we het huidige raamwerk volledig voorzien van nieuwe hoogrendementsbeglazing.

Miraxvit staat u graag bij met raad en daad om uw renovatie ideeën uit te voeren. In combinatie met ons gamma aan diverse types isolerende beglazingen van ons productiebedrijf Polypane en onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een gepaste oplossing!

Enkelvoudig glas naar hoogrendementsglas zonder nieuw raamwerk te voorzien? Het kan!

Nieuwe dubbele beglazing is al snel heel wat dikker dan de huidig aanwezige enkelvoudige beglazing in jouw woning. 
Het is niet altijd nodig om nieuw raamwerk te voorzien als je van enkel naar dubbel isolerend glas wenst over te schakelen.  Onze teams van professionele plaatsers zijn uitgerust om na een bezichtiging/inspectie en gedetailleerde opmeting van de huidige beglazing, waar mogelijk, de nodige aanpassingen te doen aan het raamwerk om de beglazing qua dikte te laten passen in uw huidig raamwerk. Hiervoor zijn, afhankelijk van het bestaande raamwerk, verschillende oplossingen mogelijk die we u graag verder toelichten.

Uw huidig dubbel glas is niet altijd hoogrendements glas.

Vele woningen beschikken reeds jarenlang over dubbel glas maar dit wil niet zeggen dat deze ook een hoogrendement functie hebben. We bekijken graag de verschillende types isolerende beglazing om het hoogste rendement uit uw nieuwe beglazing te halen! 

Vacuümglas

Vacuüm glas is de nieuwste glastechnologie die op de markt aanwezig is. Dankzij zijn specifieke samenstelling zorgt de beglazing voor meer comfort en mogelijkheden. Daarbij is het ook nog ecologischer, dunner en lichter!

Dit type beglazing haalt energieprestaties die equivalent zijn aan drievoudige beglazing maar tegelijk ook veel dunner is dan standaard dubbele beglazing en bovendien uw zonnewarmte nog beter vasthoudt dan andere beglazingen. Hierdoor daalt het energieverbruik ook in uw woning.

Vanaf 2020 dienen alle woningen, ook huurwoningen, minstens dubbel glas te hebben. U komt hiervoor in aanmerking voor verschillende premies bij de Vlaamse Overheid.

Met hoogrendements glas kan u energie sparen en geld besparen!
Wist u dat  de ramen van alle woningen, dus ook huurwoningen, minstens dubbel glas moeten hebben?
De Vlaamse overheid voorziet verschillende premie systemen die van toepassing kunnen zijn op uw renovatieplannen. 

Bereken en bekijk jouw premie via  'Energiesparen.be - Simulator mijn verbouwpremie'.

Woning ouder dan 10 jaar? Dan betaald u slechts 6% BTW!

Als uw woning ouder is dan tien jaar heeft u recht op het verminderd BTW tarief van 6%. 
Hierna kan u alvast ons 6% BTW attest downloaden om gebruik te maken van deze premie!

Premiezoeker.be

Als u een woning bouwt of verbouwt zijn er tal van verschillende mogelijkheden en tegemoetkomingen.
Bezoek zeker en vast de website van de premiezoeker en mogelijks  zijn er nog verschillende premies (op gemeentelijk niveau) waar u recht op heeft.

www.premiezoeker.be 

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen.

Aanvraag offerte

Enkele realisaties