Woningbouw

Dakbeglazing

Wens je maximaal te genieten van je ruimtegevoel in je woning? Dak beglazing verwerken in je lichtstraat zorgt voor een maximaal genot van uw woonruimte.

Veiligheid

Al onze dak beglazingen worden voorzien van een gelaagd binnenglas zodat veiligheid steeds gegarandeerd is. Een extra aan dit gelaagd binnenglas is dat het de UV-stralen sterk afweert en dus ook verkleuring van uw meubilair en inrichting tegengaat.

De dikte van de beglazing bepalen we aan de hand van de oppervlakte en situatie waarin de beglazing zal worden geplaatst.

Advies

De jarenlange technische 'know-how' van Miraxvit zorgt ervoor dat we graag meedenken en advies geven in de opbouw van uw lichtstraat met dak beglazing. Vanaf het eerste idee tot uitvoering helpen we graag verder om de situatie mee te bekijken en te optimaliseren.

Skypane

Ons productiebedrijf Polypane beschikt over een eigen productie aan isolerende beglazingen waar we voor elke situatie een oplossing kunnen bieden. Voor dakbeglazing kunnen we specifiek opteren voor 'Skypane'. Deze zonbeheersende isolerende beglazing is speciaal ontwikkeld voor toe te passen in daken.

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen.

Aanvraag offerte

Enkele realisaties