NL   FR   EN
Glasplaatsing voor projectbouw
De hedendaagse architectuur maakt meer en meer gebruik van glas bij het ontwerp van projecten. Dit heeft vooral te maken met de ontwikkeling van multifunctionele glastypes die ons kunnen beschermen tegen koude, warmte, geluid, vandalisme en misdaad en die gelijktijdig zorg moeten dragen voor vele decoratieve en esthetische oplossingen.

Vanwege de directe link met onze hoofdafdeling Polypane Glasindustrie, is in coördinatie met de behoeften van de werf, een nauwgezette opvolging van de productie van isolerende beglazingen mogelijk. Glasbouw Miraxvit neemt graag de volledige logistieke organisatie op zich van planning, levering en uitvoering.

Vakkundige plaatsing vormt de basis voor maximale levensduur van deze zo begeerde glasproducten. Glasbouw Miraxvit is uw uitgelezen partner voor de plaatsing van glaswerken in onder andere klassiek raamwerk, structurele gevels, koepels en U-vormig profielglas. Een team van gespecialiseerde medewerkers bespreekt graag met U de uitvoering van uw opdrachten, waarvoor wij door het Ministerie van Openbare werken zijn erkend in categorie D14-klasse 6